برگزاری هفدهمین کنفرانس ملی و سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری در ویکست

هفدهمین کنفرانس ملی و سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با موضوع «زیست بوم نوآوری، شرکت های بزرگ و اقتصاد دانش بنیان و نوآور» در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مجموعه ویکست و به نقل از خبرگزاری ایران دکونومی، انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران به عنوان نهادی پیشگام در حوزه مدیریت فناوری و نوآوری به صورت سالانه کنفرانس فناوری و نوآوری را با نام IRAMOT برگزار می‌کند که بزرگترین گردهم‌آیی متخصصان و مدیران این حوزه در کشور است.

کامران باقری، رئیس کمیته علمی این کنفرانس در نشست خبری این رویداد گفت: «در این کنفرانس ما یک جریان تکامل یافته علمی داریم که دانشجو، اساتید، سیاستگذار و مدیران صنعت در آن نقش دارند. این کنفرانس نقش محوری دارد و قرار است مقالات پژوهشی ارائه شود، همچنین پایان‌نامه‌های برتر انتخاب شوند.»

بخش دیگری از این کنفرانس، «موردنگاری» یا «کیس رایتینگ» است که دکتر هادی نیلفروشان، رئیس این کمیته در مورد آن گفت: «سنت موردنگاری، سنتی رایج در حوزه مدیریت است که بسیاری از پیشرفت‌ها از همین سنت حاصل شده‌اند. متاسفانه ما در حوزه مدیریت، به تاریخ شفاهی اهمیت چندانی ندادیم و همین باعث شده در برخی موارد چرخ را از اول اختراع کنیم.»

وی افزود: «با پرداختن به این موضوع، هم محتوای علمی ساخته می‌شود و هم تاریخ شفاهی مکتوب می‌شود و هم دانش مدیریت بومی سازی می‌شود. این فرصتی برای بنگاه‌ها ایجاد می‌کند که نام تجاری‌شان به طرز مناسبی مطرح شود. امسال سال سومی است که صنایع مشارکت کردند و حضورشان پررنگ‌تر از قبل بوده است.»

محمدی، رئیس هیئت مدیره انجمن، در خصوص بخش‌های مختلف این کنفرانس گفت: «در این کنفرانس، بخش مقالات علمی، جایزه کارآفرین سیاستی و برنامه سیاستی را خواهیم داشت. همچنین پنل‌های صنعتی چالشی در حوزه سیاستی خواهیم داشت. چند ریورس پیچ از صنایع ارائه می‌شود و ۱۵ الی ۲۰ کیس را با موردنگاری ارائه خواهیم کرد.»

محمد موسوی، دبیر این کنفرانس نیز اضافه کرد: «در کنار ذی‌النفعانی مثل دانشگاه‌ها و حکومت، در نظر داریم از ذی‌نفعان دیگری مثل صنایع و اکوسیستم نیز استفاده شود.»

پس از آن نیز، حامیان رویداد، پویا سالاری شریف، مدیرعامل نبکا(اولین خودرو برقی ایران)، حمید رجایی، مدیر توسعه محصول پتروشیمی نوری، مصطفی ابراهیم‌زاده، مدیر سرمایه‌گذاری به‌سازان فردا، صابر خسروی، مدیر مرکز نوآوری وی‌کست، محمود کریمی، مدیرعامل CVC فناپ و فرصاد جان احمدی، مدیر صندوق صحا، به معرفی کسب‌وکار خود پرداختند و اهداف حمایت از این کنفرانس را بیان کردند.

موسوی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در تجمیع صنعت و دانشگاه کارآفرینی به چه صورتی حمایت خواهد شد، گفت: «بیشتر تمرکز بر کارآفرینی درون سازمانی و حل چالش‌های شرکت‌ها و البته تقویت R&D آن‌هاست.»

کریمی نیز اضافه کرد: «زمانیکه به پدیده‌ای مثل کنفرانس نگاه می‌کنیم، جریان پیوسته‌ای را خواهیم دید. هیئت مدیره جدید انجمن خواستند در ادامه کار هیئت مدیره قبل، مشارکت در این حوزه را توسعه دهند. وقتی از جامعه نوآوری و فناوری حرف می‌زنیم، افراد محدود نیستند و همه اجزای اکوسیستم باید درگیر شوند.»

فهرست